Min vackra bostad i Kumla

Vem vill inte bo i Kumla, i alla fall om man är härifrån så är det svårt att tänka sig att bo någon annanstans. Jag trivs med min fina bostad som jag hyr av ett företag som ni kan läsa om här. Det ligger i utkanten av Kumla, vilket är bra eftersom allt du naturen är nära.

Jag älskar att bo här och har inte märkt några problem alls. När jag hyrde min bostad fanns det en specialitet med den och det är den härliga balkongen med kvällssol. Har ni en balkong? Om så är fallet, älskar du inte det? För att få en bostad med balkong i närheten av Kumla rekommenderar jag starkt att du går via samma företag som jag hyrde av.

Min bostad ligger ganska nära min arbetsplats så det finns inga problem med pendling. Trafiken är egentligen inte heller något problem i Kumla kommun, vilket är jättebra! Ibland kan du hitta hus här till ett överkomligt pris, men om inte, kan du behöva ägna lite tid åt att jaga runt efter ett som inte kostar för mycket. Som tur var när jag började leta fanns bostaden tillgänglig för uthyrning och när jag sedan fick reda på det tog jag den direkt.

Under mina år som boende i Kumla har mycket förändrats och inte minst när det gäller teknik och kommunikation. Jag minns när man var tvungen att hitta ett internetkafé om man ville vara uppkopplad, men numera bor jag i ett hus med trådlöst höghastighetsinternet som är supersnabbt. Har du något liknande?

Jag vet att vissa människor inte ens bryr sig om att flytta till Kumla eftersom de tycker att det är för litet, men hey, storleken spelar ingen roll! Allt handlar om var man känner sig hemma och jag känner mig verkligen hemma här, vilket är anledningen till att jag hyrde min bostad genom det här företaget.